Nejnovější články:

2.kolo Jump&Drive Winter Tour 2016

sobotu 30. ledna se v areálu  Jezdecké školy Equus Kinsky v Hradištku u Sadské koná druhý díl zimního seriálu Jump&Drive Winter Tour 2016,
pořadatelské taktovky se jako každý rok ujímá JK Semice v čele s Jaroslavem Jandlem.

 
Závody slibují napínavou podívanou, přihlášeno je bezmála 50 spřežení. Silně obsazená je královská kategorie čtyřspřeží, kde je přihlášeno 9 spřežení. Loňské vítězství přijede obhajovat Petr Vlašic.


Kategorie dvojspřeží  čítá 15 spřežení. Zde se bude jednat o mezinárodní klání, do soutěže jsou přihlášeni bratři Koalickové, Sandro a Torsten. Sandro Koalick je namátkou vítězem loňského CAI3* v Kladrubech nad Labem a třetím umístěným na CAI3* v Němčicích. Loňské první místo zde stejně jako v kategorii čtyřspřeží bude obhajovat Petr Vlašic.

Stejným počtem jako kategorie dvojspřeží bude obsazena kategorie jednospřeží. Zde první kolo Zimního poháru v Trojanovicích před čtrnácti dny vyhrál Pavel Drbohlav s Radanem z JK Pamela Bylany. Ten je i vítězem celého loňského seriálu Jump&Drive 2015. Dalšími umístěnými z loňského roku, kteří se představí v hradišťské hale, budou vítězný Ota Bareš s Desperadem 3, loni druhý Jiří Kříž s Grippenem a dále třeba Jiří Ziegler nebo Libor Kurka.

Boj s časem v dvoukolové soutěži okusí i dvojspřeží pony a také čtyřspřeží pony.



Silně obsazené všechny kategorie slibují skvělou podívanou plnou skvělých výkonů a napětí. Stejně jako první kolo Zimního poháru proběhne i to druhé v Hradištku pod dohledem kamer České televize. Můžeme se tedy těšit na záznam i z těchto halových závodů. Soutěže začínají v 10:00. Pro diváky je připraveno občerstvení včetně zabijačkových pochoutek. Vstupné pro dospělé bude 70,-Kč a pro děti zdarma.


Autor článku a fotografií:  Gabriela Pilařová

Žádné komentáře:

Okomentovat